Bruiloften

trouwen breda

Trouwen in Breda

Als er één dag in jullie leven geweldig moet zijn, dan is het wel de dag waarop jullie volmondig JA zegt tegen elkaar! Binnen Breda is een unieke locatie om te trouwen en deze verbintenis met elkaar aan te gaan.

Gaan jullie binnenkort trouwen of zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie?
Kijk dan verder op deze pagina voor meer informatie over Binnen Breda als trouwlocatie.


Ceremonies en recepties

Voor het houden van een ceremonie, receptie of een borrel hebben wij meerdere verdiepingen met ieder een eigen identiteit en karakter. Afhankelijk van de dag, de weersomstandigheden en het aantal gasten kunnen wij jullie huwelijksdag verzorgen op ons overdekte terras, de historische vishal van Breda.

Daarnaast zijn wij een erkende trouwlocatie, waar jullie op een historische plek jullie toekomst kunnen bezegelen.

Binnen Breda is gespecialiseerd in stijlvolle ontvangsten, recepties en borrels. Op welke manier jullie de trouwdag ook willen starten. Wij zorgen er voor dat alles wordt geregeld.

trouwen breda

Diners en feesten

Binnen Breda heeft een uniek en sfeervol pand. Wij bieden meerdere ruimtes aan voor  zowel kleine als grote gezelschappen voor een geweldig diner en feest.

Wat dacht je van een luxe 3-gangen keuzemenu of 3-gangen proeverijmenu in ons restaurant? Of gaan jullie in de zomer liever buiten BBQ-en onder onze historische vishal? Wij adviseren jullie graag wat passend is bij jullie wensen om jullie trouwdag echt bijzonder te maken.

Daarnaast bieden wij voor gezelschappen tot 100 personen een unieke mogelijkheid tot het vieren van jullie trouwfeest op onze bovenste etage. Met prachtig uitzicht op de Grote Kerk van Breda en het Spanjaardsgat kunnen jullie samen de trouwdag spetterend afsluiten.


Meer informatie

Willen jullie meer informatie? Klik dan hier en mail ons nu voor het maken van een afspraak.
Wij gaan dan vrijblijvend een gesprek met jullie aan, geven jullie een rondleiding op de locatie en inventariseren jullie wensen.

Weten jullie niet waar je moet beginnen of waar je allemaal aan moet denken? Geen enkel probleem bij Binnen Breda. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jullie hier volledig in te ontzorgen.

Ontvangen jullie liever eerst een vrijblijvende offerte? Mail ons dan nu via info@binnenbreda of bel 076-5200401.

Foto’s op deze site:
http://www.paularomein.nl/  ©
http://www.patriciafotografeert.nl/ ©

trouwen breda