Personeelsuitje

 
groepsuitjes

Personeelsuitje

Bent u op zoek naar een personeelsuitje? Een locatie waar u met meerdere personen tegelijk terecht kunt en kunt genieten van heerlijk eten? Bij Binnen Breda hebben we verschillende ruimtes en arrangementen waar u gebruik van kunt maken.

Van groepsdiners tot walking diners of van BBQ tot cocktailworkshops. Voor u en uw bedrijf kunnen wij er voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt, waarbij kwaliteit voorop staat. Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van onze arrangementen. Al onze arrangementen worden met u samen op maat samengesteld.

Wilt u meer informatie of graag een offerte? Stuur ons dan een mail naar info@binnenbreda.nl of bel via 076-5200401.


Diners voor groepen

Bent u op zoek naar een locatie waar u met meerdere personen kunt dineren?
Bij Binnen Breda serveren wij verschillende soorten menu’s en diners voor grotere groepen. Van een drie-gangen keuze menu tot een proeverijmenu of van een walking diner tot een high wine.

Borrels voor groepen

Voor u en uw gezelschap zijn er in ons pand en buiten op ons overdekte terras verschillende mogelijkheden tot het invullen van uw borrel of gelegenheid.
Daarbij serveren wij verschillende borrelplateaus, luxe hapjes van de chef of fingerfood en healthy snacks.

groepsdiner

BBQ

Zou u het leuk vinden om samen met uw collega’s, familie of vrienden en vriendinnen te BBQ-en in het centrum van Breda? Bij onze historische vishal kunnen wij u en uw gezelschap voorzien van een echte BBQ met kwaliteit aan vis en vlees.

Onze BBQ’s worden verzorgd vanaf 40 personen tot 150 personen. Daarbij serveren wij diverse stukken vis, vlees en groenten van de BBQ en daarnaast verzorgen we verschillende verse salades, desembrood, sauzen en uiteraard frieten.

Wanneer komt u bij ons BBQ-en? Mail of bel ons nu voor een vrijblijvende offerte.