Menu
Français
English
Nederlands

Vegetarische Restaurantweek

Van 5 tot en met 11 maart 2018, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond, een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek. Want heerlijk vegetarisch eten doet u niet alleen thuis, maar ook uit!

Onze chef-kok wilt u daarom laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Met al die smaken, vormen en structuren. Of u nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees: u zult verrast worden.

In onze Brasserie kunt u bij Binnen Breda deze gehele week van 6 tot en met 11 maart genieten van een drie-gangen vegetarisch keuzemenu.
Het menu kost maar 25 euro per persoon en geldt alleen in onze Brasserie op de begane grond.

Benieuwd wat wij serveren aan verrassende vegetarische gerechten tijdens deze speciale week?
Wilt u reserveren voor de Vegetarische Restaurantweek? Dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 076-5200401  of mailen via de mail op info@binnenbreda.nl

Vegetarische Restaurantweek Keuzemenu

Voorgerechten

Aardappel knolselderij soep met look en croutons
of
Geconfijte artisjok salade met dadels
of
Carpaccio van rode biet met zoetzure groenten en pijnboompitten

Hoofdgerechten

Stampot van zoete aardappel met gember, gewokte paksoi en een romige saus van groene kruiden
of
Gele curry met kokos, bosui, bloemkool, ei en een zoetzuur van komkommer
of
Paddestoelen ravioli’s met gebakken paddenstoel en truffelsaus


Nagerechten

Wekpotje met geconfijte vruchten en sorbet ijs
of
Lemon tart met kokosmerengue
of
Chocolade mousse met banaan sorbet

 

Contact opnemen « Naar home