Menu
Français
English
Nederlands

Smakelijk Breda Restaurantweek

Smakelijk Breda organiseert vrijdag 2 t/m zondag 11 maart de tweede editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek. Tijdens deze restaurantweek serveren wij een 4-gangen keuzemenu voor 35 euro. Het doel van de Smakelijk Breda Restaurantweek is om iedereen kennis te laten maken met een culinaire avond uit bij de beste restaurants van Breda.

De Smakelijk Breda Restaurantweek is uniek door de samenwerking met de culinairste restaurants van Breda en het serveren van een 4-gangenmenu. “Een culinaire avond uit begint tegenwoordig met minimaal 4-gangen”, vertelt Dex Bos van Smakelijk Breda. “Die ervaring willen we de gasten meegeven”. Voor het meerendeel van de restaurants in dit de enige restaurantweek waar ze aan deelnemen. “Dat maakt onze restaurantweek zeer exclusief”.

De eerste editie van de Smakelijk Breda Restaurantweek was in 2017 een groot succes. De Stadstuin, Wijnbar Pinot en Zuyd zijn dit jaar toegevoegd aan de line-up van restaurants. De 14 deelnemers aan de Smakelijk Breda Restaurantweek zijn: Binnen Breda, Chocolat, De Stadstuin, Hemels, Liefdegesticht, MeinesZ, Mirabelle, Ruitersbosch, Salon de Provence, ’t Jagthuijs, Van Ouds, Wijnbar Pinot, Wolfslaar* en Zuyd. (Bron: Smakelijk Breda)

Wil je hier meer over weten? Kijk dan dan hier op de website van Smakelijk Breda.

Echte toprestaurants in Breda dus! En daar hoort het restaurant van Binnen Breda uiteraard gewoon tussen.

En in ons restaurant bij Binnen Breda kun je in deze week dus extra genieten van een 4-gangen keuzemenu. En dit voor de scherpe prijs van maar € 35,00. Normaal kost een 4-gangen menu € 49,50 dus u krijgt een korting van 14,50 per persoon.

Reserveren? Dat kan telefonisch via 076-5200401, per mail via info@binnenbreda.nl of door op de knop Online Reserveren te klikken hierboven. Als u online reserveert, verzoeken wij vriendelijk om in de opmerkingen de tekst Smakelijk Breda Restaurantweek te vermelden.

Wij wensen u veel plezier toe tijdens deze speciale week en hopen u te mogen verwelkomen!

Contact opnemen « Naar home