Menu
Français
English
Nederlands

Over ons

Eten en drinken bij Binnen Breda is altijd bijzonder. In ons unieke pand aan de Haven, de oude bierbrouwerij van Breda, kunt u van ‘s middags tot ‘s avonds laat à la carte – uitgebreid of simpel – in alle prijsklassen eten in één van de meest bijzondere restaurants in Breda.

Binnen Breda heeft vier verdiepingen met ieder een eigen karakter en uitstraling. Op de begane grond bevindt zich onze Brasserie waar hoge plafonds, bijzondere lampen, oude brouwerij-elementen en robuuste buizen en pilaren de unieke sfeer kenmerken.

Op de tweede verdieping bevindt zich het meest sfeervolle en stijlvolle restaurant van Breda. De twee glazen plateaus in het midden van de vloer bieden een fascinerend uitzicht op de keuken en de brasserie. De spiegels – aangebracht tussen de originele 18e-eeuwse balken – zorgen voor een unieke ruimtelijke beleving.

Eten en drinken bij Binnen Breda is altijd bijzonder. In ons unieke pand aan de Haven, de oude bierbrouwerij van Breda, kunt u van ‘s middags tot ‘s avonds laat à la carte – uitgebreid of simpel – in alle prijsklassen eten.

Op de begane grond bevindt zich onze Brasserie waar hoge plafonds, bijzondere lampen, oude brouwerij-elementen en robuuste buizen en pilaren de unieke sfeer kenmerken. Hier kunt u genieten van onze fijne en makkelijke brasserie kaart, waar u kunt genieten van een hoofdgerecht of een 3-gangen menu kunt bestellen. Tevens zijn wij hier van vrijdag tot en met zondag geopend voor lunch.

Op de keuken-etage treft u onze populaire ‘chefs-table’ die plaats biedt aan twaalf personen, vanwaar de verrichtingen in de keuken op een paar meter te volgen zijn. De warme ambiance in combinatie met de bedrijvigheid in de open keuken – die uitzicht biedt op de ondergelegen brasserie – staan garant voor een bijzondere avond.

Op de tweede verdieping bevindt zich ons sfeervolle en stijlvolle restaurant. De twee glazen plateaus in het midden van de vloer bieden een fascinerend uitzicht op de keuken en de brasserie. De spiegels – aangebracht tussen de originele 18e-eeuwse balken – zorgen voor een unieke ruimtelijke beleving. Hier serveren wij unieke en verrassende gerechten op een hoogwaardig kwaliteitsniveau. In het restaurant ervaart u een volledige avond uit, waar u kunt kiezen uit meerdere gerechten of u volledig in de watten laat leggen door onze Chef met het Buitengewoon Binnen Menu.

Op de derde verdieping van ons monumentale pand treft u onze club waar gasten kunnen dineren en feesten met een prachtig uitzicht over de Bredase binnenstad en de haven.

Het terras ligt in en voor de historische monumentale visafslag. Op zonnige en minder zonnige dagen biedt deze natuurlijke overkapping zowel verkoeling als een garantie op een regenvrije zitplaats.

Alle ruimtes bij Binnen Breda lenen zich prima voor een lunch, borrel, bruiloft of (bedrijfs)uitjes. Binnen Breda is daarna uitermate geschikt voor mindervaliden. Wij beschikken over een drempelovergang, een ruim invalidetoilet en alle etages zijn bereikbaar met de lift.

Contact opnemen « Naar home