Menu
Français
English
Nederlands

Nieuwe menukaart

Restaurant Binnen Breda heeft vanaf 1 mei een nieuwe menukaart! Onze chef-kok Robert Roovers heeft zich weer helemaal uitgeleefd om iets bijzonders op de kaart te zetten.

Wat dacht u als voorgerecht een gerookte eendenborst met een vogelnestje van snijbonen en spongecake van doperwt? Of forel met baby spinazie en raap tonnetjes? Of ons vegetarisch gerecht van appel en komkommer met huisgemaakt komkommerijs!

Vervolgens als hoofdgerecht malse bavette met gnochi, romanesco roosjes en saliejus. Of een sousvide lengfilet met parel couscous en gepofte wilde rijst kroepoek? Of toch liever onze huisgemaakte cannelloni met bleekselderij en knolcrème als vegetarische liefhebber?

Loopt het water u nu al in de mond? Reserveer dan nu online via de knop online reserveren of telefonisch via 076-5200401!

Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda Uit eten breda 

Contact opnemen « Naar home