Menu
Français
English
Nederlands

High Wine

Met een High Wine bij Binnen Breda maak je van wijn drinken een culinaire belevenis! Dat is genieten van verschillende gerechten met daarbij perfect passende wijnen. Gewoon met vrienden of vriendinnen, collega’s of samen genieten van een avond uit. Misschien wel de ideale start van een vrijgezellenfeest in het hart van het bruisende uitgaansgebied van Breda.

Bij een High Wine starten we feestelijk met een glas Prosecco en ambachtelijk brood met tapenade en kruidenboter en vervolgen we met een uitgebreid plateau met verschillende luxe koude en warme hapjes. Daarbij serveren we verschillende wijnen en nemen we u mee in de bijzondere wereld van wijn en spijs! En dat voor een totale prijs van € 29,50 per persoon.

Wenst u een compleet avondvullend programma? Dat kan natuurlijk ook. Wij serveren dan onze High Wine XL, waarbij wij al het bovenstaande uitbreiden met een hoofdgerecht. daarbij heeft u de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. U heeft dan een geheel verzorgde avond met uitgebreide koude en warme hapjes, een hoofdgerecht naar keuze met bijpassende wijnen voor slechts € 49,50 p.p..

Wanneer komt u genieten van onze High Wine? Reserveer nu online, telefonisch (076-5200401) of per mail via info@binnenbreda.nl.

U kunt een High Wine tot uiterlijk 1 dag van tevoren reserveren.
Bent u helaas verhinderd? Geen probleem, graag horen wij dit 1 dag telefonisch van tevoren.

 

Contact opnemen « Naar home