Menu
Français
English
Nederlands

BINNEN BREDA PRESENTEERT: DE BRASSERIE

Brasserie Breda

Brasserie Binnen Breda

BINNEN BREDA OPENT NIEUW CONCEPT DE BRASSERIE

Vanaf 10 oktober heeft Binnen Breda iets nieuws: de Brasserie! De bestaande kwaliteit van Binnen Breda wordt doorgevoerd in de Brasserie. Binnen wil hier verrassen met fijne en makkelijke gerechten. In de bar op de begane grond is er gekozen voor een nieuw meubilair en inrichting, dezelfde prettige ambiance en een aparte menukaart. 

De aanleiding van de verandering is dat Binnen Breda zich meer wil richten op eten en drinken in het algemeen. En daarom wordt de wijnbar omgetoverd tot een gezellige eetgelegenheid. Wij vinden goed eten en drinken belangrijk maar we snappen dat u daarvoor niet altijd groots uit eten wilt gaan. Daarom heeft u nu bij ons de keuze om ‘even wat te eten’ door gewoon een hoofdgerecht te bestellen, maar je kunt ook nog genieten van een avond uit met een geheel menu. Dit 3-gangen menu kost maar 25 euro!
Uiteraard kunt u nog steeds reserveren voor ons restaurant op de tweede etage waar u kunt genieten van 3-gangen of meer.

In de brasserie kun je ook nog steeds reserveren voor de populaire High Wine of High Beer. Verder serveren we in de Brasserie van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 16:00 een zeer diverse lunchkaart, waar je klassiekers als een broodje carpaccio of een uitsmijter kunt bestellen, maar ook culinair kunt genieten van een 2-gangen luxe lunchmenu.

Wil jij komen proeven wat er in de Brasserie geserveerd wordt?

Kijk dan hier naar onze menukaart en reserveer online of per mail via info@binnenbreda.nl. U kunt ons ook bellen op 0765200401

Contact opnemen « Naar home