Menu
Français
English
Nederlands

Aanvullende informatie

Muziek
Tijdens uw diner, receptie en/of feestavond verzorgen wij vanzelfsprekend achtergrondmuziek. Uiteraard is het mogelijk om een DJ, Band, saxofonist of anders- zins in te huren.

Ondersteunende activiteiten
Wij kunnen u extra ondersteunende diensten bieden, zoals het organiseren van vervoer of een overnach- ting.

Optionele reserveringen
Graag plaatsen wij voor u een optionele reservering, zodat u verzekerd bent van de gewenste accommodatie. Deze vrijblijvende reservering blijft 14 dagen van toepassing. Wanneer blijkt dat we de voor u in optie genomen accomodatie eerder definitief aan derden kunnen reserveren, nemen wij eerst contact met u op.

Aantallen
Tenzij anders overeengekomen kunt u wijzigingen in aantallen tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van uw reservering doorgeven.

Factuur
Het is mogelijk om op rekening te betalen. Deze factuur dient binnen 8 dagen voldaan te worden.

Annuleringsvoorwaarden
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze worden op verzoek kosteloos toegezonden.

Voedselallergie/Dieetwensen/Vegetarische wensen
Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie / voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Dieetwensen en/of vegetarische wensen vragen wij u vooraf kenbaar te maken. Wij zorgen dan – in overleg met u en de chef-kok- voor een passend alternatief.

Aansprakelijkheid
Binnen Breda is niet aansprakelijk voor schade in verband met diefstal, verduistering, beschadiging, vermissing of verlies aan materialen, apparatuur en andere eigendommen die door u in ons pand zijn geplaatst, of die u heeft laten staan.

Contact opnemen « Naar home